Ny praktikant på trykkeriet

Sporos 2014-1 18 nathan varner

Nathan Varner

I slutten av januar i år kom Nathan Varner fra Kansas i USA som ny praktikant ved trykkeriet.

Nathan har gått to år på Bethany College i Minneapolis og han ser på en tid som misjonær på Sri Lanka som en oppfølging av tiden på bibelskolen.Sist høst fungerte han som pastor i en liten menighet på hjemstedet sitt. I samtale med ham understreker han betydningen av at de som forkynner Guds ord også har arbeidserfaring fra hverdagslivet.

Nathan er 24 år og kommer fra en jordbruksfamilie med en søskenflokk på fire. På spørsmål om hva han har som hobby, forteller han at han har privatflysertifikat og at han nå er i ferd med å ta helikoptersertifikat. Så hvem vet, kanskje han i fremtiden blir en MAF-flyger?

Vi ønsker Nathan velkommen som ny medarbeider og oppfordrer leserne våre til å ta han med i sine bønner.