Jubileumstur

Hvert år arrangerer Litteraturmisjonen et 3 dagers sommerstevne i uka rett etter skoleåret på Bjorliheimen i Oppdal fylke.Neste sommerstevne: 25 – 28. juni 2015.
I 2014 er det 30 års jubileum for Litteraturmisjonens trykkeri. I stedet for sommerstevne invititerer vi derfor til:


JUBILEUMSTUR til Sri Lanka

Jubileumshelg fra fredag 3. oktober til søndag 5. oktober
Fra mandag 6. oktober sighseeing tur i landet.

Leder for turen: Gunnar Andås

Program:
Fredag 3. oktober blir det omvisning på trykkeriet med lunsj med alle arbeiderne. Her vil det bli hilsninger tidligere og nåværende ledere og medarbeidere.

Lørdag 4. oktober formiddag blir det bibeltime ved lektor Per Horntvedt etterfulgt av historiske innslag frem til lunc. Felles unch på Golden Star Hotell i Negombo. På kvelden blir det jubileumsmiddag.

Søndag 5. oktober reiser vi alle til Colombo og deltar på en internasjonal gudstjeneste med ca. 1000 deltakere i en av Colombos største kirker. Deretter blir det sightseeing i Colombo og omegn, etterfulgt av lunch på et av byens beste hotell.

Sighseeing tur i Sri Lanka
Etter jubileumshelga Det blir tilrettelagt 2-3 dagers rundturer på øya, en tur nordover med besøk av det berømte fjellet, Sigiriya og omvisning på teplantasjer. En tur vil gå sørover med innlagt hvalsafari og mer. Disse turene koster ca 1400 kroner ekstra.

Pris
Vi vil alle bo på hotell i Noegombo, ca 20 km nord for Colombo. Her kan man velge litt forskjellige prisklasser på hotell fra 250 til 600 kroner pr natt. Flyreisen koster ca 5500 kr tur/retur Oslo med Quatar Airways. Reisetiden er omkring 15 timer med mellomlanding og skifte av fly i Doha.

Mange har vært med på turene med Gunnar Andås og synes dette er kjempebra. Han kan kontaktes på tlf 913 55 782 eller du kan fylle ut kontaktskjemaet under (som går direkte til Gunnar Andås)

 

 

Bjorliheimen som ligger langs hovedveien fra Åndalsnes til Otta i Oppdal kommune.