Arabiske nytestamenter

«Så snart høsten er moden, svinger han sigden, for høsten er kommet» (Mrk 4,29).

Nå er tiden kommet for å høste inn hundretusenvis av verdifulle mennesker i arabiske land.

– vil du gi araberne en kjærlighetsgave, fra Gud selv.

I dag søker verdifulle mennesker i arabiske land fra Mauritania i vest til Indonesia i øst etter Guds kjærlighet, som er åpenbart i hans egen sønn, Jesus Kristus. Paulus var opptatt av å formidle Guds kjærlighetsbudskap. Han forutså at folk skulle «søke Herren i håp om at de skulle famle seg fram til Han og finne Ham». (Apg 17,27)

Tenk deg at du ser virkeligheten gjennom tåke, men så kommer en dag da tåken blåser bort og du kan se helt klart. Det er dette Bibelen vil gjøre for dyrebare mennesker i den arabiske verden som søker Gud.

Nå ser vi i et speil, i en gåte,
da skal vi se ansikt til ansikt.

Nå forstår jeg stykkevis,
da skal jeg erkjenne fullt ut, slik Gud kjenner meg fullt ut.

Så blir de stående, disse tre: tro, håp og kjærlighet.
Men størst blant dem er kjærligheten.
(1. Kor 13, 12-13).

Størst av alt er kjærligheten
Rapporter fra hele den arabiske verden vitner om at ti tusenvis av muslimer søker og finner håp og frelse i Jesus Kristus. Du kan blant annet lese bøkene: Mirakler blant muslimer av Christine Darg og Drømmer og syner av Tom Doyle. Les også: Ny misjonshistorie skrives i Nord-Afrika (KS juli – 2014).

Litteraturmisjonen har levert arabiske nytestamenter til Irak, Syria, Libanon, Jordan og Egypt. Vil du være med å gi Guds dyrebare Ord, den største kjærlighetsgaven av alle?

Det koster ca 1,60 USD å trykke og distribuere et arabisk nytestamente.

Hvor mange vil du være med å gi?